ANNA MOLINER I JOAN NEGRIÉ YOU SAY TOMATO

ANNA MOLINER    i    JOAN NEGRIÉ

YOU SAY TOMATO

de Joan Yago

direcció Joan Maria Segura Bernadas

foto_nota_5.12.6_400

‘You Say Tomato’ celebra 100 funcions el proper dimecres 14 de desembre amb el públic del Club Capitol

«(…) una comedia dramática de dos perdedores que es un ejercicio de ingenio y talento al por mayor”

José Carlos Sorribes, ON Barcelona. El Periódico

 

“»You say tomato», al Capitol. Baralles de parella. Humor. La crisi dels 40. Riures. Drama. I un medley que ho mola tot.”

Leti Rodríguez @letibop

“Quan el text és bo –aquest ja ha rebut el Premi Serra d’Or 2016– resulta més senzill defensar-lo i aquí els monòlegs i diàlegs brillen per reals, espontanis, originals, interessants…”

Núria Cañamares, Recomana

“Real (o no) como la vida misma  #yousaytomato Bravo, Anna Moliner i Joan Negrié”

Toni Aira

YOU SAY TOMATO, el text de Joan Yago dirigit per Joan Ma Segura Bernadas i interpretat per Joan Negrié i Anna Molinercelebra 100 funcions el proper dimecres 14 de desembre al Club Capitol. La companyia compartirà amb el públic aquesta fita brindant amb una copa de cava després de la funció. No serà l’ultima ocasió per reunir actors i espectadors aquest mes de desembre: al cap d’una setmana, nova cita al calendari. Dimecres 21 de desembre, Àngel Llàcer moderarà el col·loqui post-funció obert a tots els assistents.

Després de passar per la Sala Muntaner de Barcelona, una espectacular gira per Catalunya, una altra per Argentina, i haver guanyat el Premi Serra d’Or al millor text aquest 2016, YOU SAY TOMATO revalida el seu èxit a la sala 2 del Club Capitol, on passarà en Nadal. Aquesta singular proposta, aclamada per públic, xarxes socials i crítica, el diàleg còmic i la música lleugera construeixen una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en què vivim, sobre la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella, i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves i de tenir tota la vida per endavant.

Joan Ma. Segura Bernadas dirigeix Joan Negrié (Tirant lo blancBarcelonaEl professor BernhardiEl loco y la camisa i co-fundador de la Sala Trono de Tarragona, productora de l’espectacle) i Anna Moliner (Mar i CelToc TocUna història catalanaBarcelonaLiceistes i cruzadosNo feu bromes amb l’amor, …) en un text de Joan Yago (BlufLa Nau dels Bojos, …) que ens acosta la relació d’una parella sentimental i professional que es qüestiona el sentit del seu destí i de la seva pròpia relació minuts abans de fer el seu darrer concert, que els ha de treure de penes econòmiques.

Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, cantant i estrella televisiva dels anys noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o un altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Ara no tenen més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint l’altra.